Trouwfeest

Jullie een onvergetelijke avond bezorgen, dat is mijn doel. Een trouwfeest is voor een DJ ofwel een grote nachtmerrie of in mijn geval: mijn favoriete uitdaging.

Een voorsmaakje? -> Stecks Wedding Mix

Privé-feest

Verjaardagsfeest, jubileum, thema-party,… noem maar op! Geen enkele uitdaging is te groot. Ik pas mij aan aan alle omstandigheden en hou rekening met alle aanwezigen.

Bedrijfsfeest

Boek mij als DJ voor je bedrijfsfeest, en ik garandeer een unieke sfeer waarin iedereen zich vermaakt. Met mijn ervaring en het vermogen om moeiteloos in te spelen op de energie van het publiek, zorg ik voor een avond vol muziek die naadloos aansluit bij de diversiteit van jouw team.

Offerte

STECKSDJ Offerte
Naam
Naam
Sound
Meer info bij 'Offerte'
Light
Extra's
Algemene voorwaarden

Aanvullende informatie

*DJ-SET: Tarief per uur/avond wordt mee vermeld op de offerteaanvraag.
*BASIS KIT AUDIO: DJ Booth +witte/zwarte doek, Pioneer XDJ-XZ controller, draadloze microfoon, 1 subwoofer, 2 topkasten & 1 DJ monitor voor een meer dan voldoende geluidskwaliteit.

*BASIC LIGHT SET: 1x Showtec Compact Lightset & 2 Phantom Movingheads op verlichtte witte Truss Totems: 4 LED Pars totaal voor meer dan voldoende licht & DMX gestuurde programma’s.
*PHANTOM MOVINGHEAD: Lichteffect dat de hele ruimte rond gaat. 2 hiervan zitten al in de Basic Light Set.
*ZWARE STROBO: Lichteffect voor felle witte lichtflitsen. Effect kan ook met de Showtec Compact Set gemaakt worden maar Zware Strobo is veel intenser.

PARTY POPPERS: Aantal te vermelden in ‘Opmerkingen’
*RECORDING AUDIO: Opname van de set/avond en wordt doorgestuurd als MP3 formaat via WeTransfer.
*RECORDING VIDEO: Opname van de set/avond dmv 360 Camera. Positie van de camera en duratie volledig zelf te bepalen.